Kategori:4t Valgfag til Folkeskolen

Fra HTX-Arduino
Skift til: navigering, søgning

Dette forløb kan anvendes til et valgfag i folkeskolen, som skal afvikles over en meget kort periode. Aktuelt er det afviklet som 2 gang 2 timer mandag og tirsdag uge 8 i 2019.

Formål

Kursets formål er at give en introduktion til Arduino som en programmerbar komponent, der kan interagere med brugerne og med elektroniske kredsløb, så deltagerne får en viden om hvordan apparater, hvor der indgår programmerede dele, fungerer og fremstilles.

Indhold

Kursets indhold bliver primært hands-on med udgangspunkt i det materiale der ligger på denne wiki og vil også indgå som en del af evalueringen og videreudviklingen af materialet. Der vil i løbet af kurset være nødvendige teori-oplæg, der sikrer de basale teknikker inden for programmering ligesom der vil være styrede udviklingsforløb, men der kommer også mulighed for individuelle sideskud på de miniprojekter der tages udgangspunkt i.

Kurset stiler ikke mod at der skal skrives selvstændig kode i løbet af kurset, men at deltagerne skal få lysten til at kunne skrive kode, samt at de ser hvad kode egentlig er.

Lektier i kurset

I det afprøvede kursus er der ikke anvendt lektier.

Hvis man ønsker at der skal gives lektier for i kurset, så kan man bruge de sider der henvises til på siden Undervisningsplan_4t_Valgfag. Det kan også være en fordel at anvende den Læsevejledning_4t_Valgfag der er lavet.

Sider i kategorien "4t Valgfag til Folkeskolen"

De nedenstående 5 sider er i denne kategori, ud af i alt 5.